Mint látjátok végtelenül egyszerű recept, de nem hazudok ha azt mondom ilyen finom tésztával még nem találkoztam.Annyira foszlós lett,kár hogy azt nem tudom megmutatni.Másnapra is maradt egy kicsi,és egyáltalán nem száradt ki,pedig azt tapasztaltam hogy a GM-es sütik másnapra nem annyira jók,de ez erre a pizzára egyáltalán nem igaz.
Hozzávalók:
100 ml langyos víz
2-3 evőkanál olaj
só
Az összes hozzávalót géppel összekevertem,és kelesztettem kb.fél óráig.Utána én tettem még hozzá kevés lisztet mert kicsit folyós volt nekem,és olajos kézzel egy sütőpapírral bélelt tepsibe igazgattam.De olyan igazán jó olajos kézzel.Hagytam megint 15 percig,aztán 200 fokra előmelegített sütőbe betettem,és sütöttem 5 percig.Utána kivettem,megkentem pizzaszósszal,sonkát és mozarella darabokat raktam rá elszórva.Azt a mozarellát amit zacskós kiszerelésben árulnak,sós lében van sok kicsi darab. A pizzát általában trappista sajttal készítem, de nekem ez sokkal jobban ízlett,nem nyomta el a sajt a tészta finom ízét.Addig sütöttem amíg szépen elolvadtak a sajt darabok és megpirult kellően.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése