Ezt csak azért teszem fel,hátha valakinek jó ötletet adok vele,nekem nagyon bejött,én régen mikor még nem gluténmentesen ettem,grízgaluskával szerettem a borsólevest,de az már nem jön szóba ugye.Gluténmentes leves tésztát még nem vettem, nekem ez a vajgaluska tökéletesen bevált.
Hozzávalók:
1 tojás
3dkg olvasztott vaj
só,petrezselyemzöld ízlés szerint
liszt
A tojást a vajjal elkeverem,sózom és annyi lisztet keverek hozzá hogy közepes keménységű tésztát kapjak.Kicsit állni hagyom,majd a forrásban lévő levesbe szaggatom kiskanállal.
Eddig mindig Schar Mix B-vel csináltam,most nem volt itthon,így Beiker liszttel próbáltam ki,állagra is,ízre is finom,nekem a Scharral picit jobban ízlik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése