Megcsináltam ma Trichterwinde olasz lepénykenyerét,én Beiker lisztet használtam,egyébként mindent ugyanúgy csináltam. isteni lett, Maimoni saksukájával együtt fantasztikus páros volt.
Az enyém ilyen lett
Valamint sütöttem két gyönyörű és kellően bagett méretű bagettet is a zsemle recept tésztájából. Már a zsemle sütésekor rájöttem hogy eddig mit rontottam el,én a folyós ,ragadós tésztákhoz mindig tettem még annyi lisztet pluszban hogy jól gyúrható formázható legyen a tészta,de az úgy nem volt az igazi,tömör volt és kicsi.( de akkor ezt még nem tudtam). De tényleg kissé folyós,ragadós tészta kell hozzá,és nagyon olajos kézzel kell megformázni.Ja és most a bagett sütő formában sütöttem,szerintem szuper lett.
A bagettek ilyenek lettek:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése